Clicking on this blue square gives you correct entrance into The Heritage of the Great War - to the FrontpageDE ERFENIS VAN DE GROOTE OORLOGClicking on this blue square gives you correct entrance into The Heritage of the Great War - to the Frontpage
Clicking on this blue line gives you correct entrance into The Heritage of the Great War - to the Frontpage

Een briefschrijver in de loopgravenContact met De Erfenis van De Groote Oorlog

LEES DIT EERST SVP

Aan de professionals: het onderhouden van 'De Erfenis van de Groote Oorlog' website is een taak die veel tijd vergt. Deze website is niet mijn werk, het is een onbetaalde hobby.
Ik kreeg zoveel verzoeken om assistentie en foto's van uitgevers en redacteuren van kranten, boeken, tijdschriften en tv-programma's dat het alle tijd opslorpte die ik beschikbaar had voor de website. Daarom heb ik een keuze moeten maken: ik help nog graag scholieren en andere individuele bezoekers met hun schoolwerk of vragen, maar professionals niet meer. Het spijt me: geen hulp meer voor andere publicaties, geen hoge-resolutie foto's meer.
Aan de andere kant: u kunt nemen en gebruiken van de website wat u wilt (lees eerst even onze notitie over copyrights). Als u enig materiaal van 'De Erfenis van de Groote Oorlog' gebruikt, zou het mij plezieren als u de website in uw publicatie noemt, maar dat is niet verplicht.

Aan individuelen: ik help graag met schoolwerk of met andere vragen over de Eerste Wereldoorlog in het algemeen, of over deze website in het bijzonder. Klik op de link hieronder en stuur me een e-mail. Ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.
Ander commentaar of opmerkingen over de site zijn ook welkom.

Rob Ruggenberg / De Erfenis van de Groote Oorlog

E-mail naar de redacteur

English version here

blue line